Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών από τη Mybet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν αυτές τις ημέρες στραμμένο το βλέμμα τους και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, το οποίο αναμένεται να προσφέρει θέαμα, συγκινήσεις και άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Η διοργάνωση, όπως είναι φυσικό, καλύπτεται από την εταιρεία στοιχηματισμού Mybet, η οποία ετοιμάζεται να ανταμείψει και τους πιο ανυπόμονους, που θα τοποθετήσουν νωρίτερα τα στοιχήματά τους στους επερχόμενους αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Mybet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ενεργοποίησε σήμερα την προσφορά που ανταμείβει όσους τοποθετούν στοιχήματα νωρίτερα σε επιλεγμένες διοργανώσεις και αυτή την εβδομάδα είναι η σειρά αυτών που θα στοιχηματίσουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών να διεκδικήσουν ανταμοιβές με τα στοιχήματά τους.

 

Το γοργόν και χάριν έχει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, προκειμένου να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Χάρη σε αυτό, θα μπορούν να τοποθετήσουν μια επιπλέον πρόβλεψη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν (και να ρισκάρουν) χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Mybet έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί να αποφέρει επιπλέον κέρδη. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 20% του ποσού που θα στοιχηματίσουν εγκαίρως οι παίχτες στους αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, θα έχει διάρκεια τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Και, εφόσον κερδίσει και αυτό, τα καθαρά του κέρδη θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τη σημερινή τους ανταμοιβή, τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην προσφορά, έως απόψε, στις 00:59. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα έως την ίδια ώρα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία 50 ευρώ και να αφορούν σε αποδόσεις ύψους 1.70 και άνω. Από την άλλη, τα ίδια στοιχήματα μπορούν να είναι μονά ή παρολί, ενώ δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα ανταμείψουν όσους τα τοποθετήσουν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Την συγκεκριμένη προσφορά ανακοίνωσε και χτες η ιστοσελίδα Mybet για όσα μέλη θα στοιχημάτιζαν στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία