Επιστρέφει χρήματα η Mobibet, αν κερδίσει η Βραζιλία

Μερικές ώρες πριν ξεκινήσει επίσημα το Μουντιάλ της Βραζιλίας, οι προσφορές από τις online εταιρίες στοιχημάτων  έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο και οι παίχτες έχουν δεκάδες επιλογές, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν σε κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Μέλη τέτοιων ιστοσελίδων, λοιπόν, θα κερδίσουν χρήματα ή δωρεάν στοιχήματα, αν η εθνική Ελλάδος πετύχει γκολ, αν η Αγγλία κατακτήσει το Μουντιάλ ή αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι, μεταξύ άλλων. Πλέον, χάρη στη νέα προσφορά της Mobibet, και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην κατάκτηση του Μουντιάλ από οποιαδήποτε ομάδα, εκτός της Βραζιλίας, δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, αν η εθνική της διοργανώτριας χώρας κατακτήσει το τρόπαιο - αρκεί, βέβαια, να στοιχηματίσουν στην ιστοσελίδα στοιχήματος  Mobibet.

 

Η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε τη νέα της προσφορά, η οποία αφορά σε όλα τα μέλη της που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στην κατάκτηση του Μουντιάλ από κάποια άλλη ομάδα, εκτός της Βραζιλίας. Δεδομένου ότι η τελευταία είναι το μεγάλο φαβορί, τα στοιχήματα στις υπόλοιπες ομάδες εμπεριέχουν ρίσκο, το οποίο, όμως, μειώνεται σημαντικά στη Mobibet. Στην περίπτωση, λοιπόν, που η εθνική Βραζιλίας κατακτήσει το Μουντιάλ, τα μέλη της Mobibet που στοιχημάτισαν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων.

 

Τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους, με τη μορφή ενός δωρεάν στοιχήματος, αξίας ίσης με τα χρήματα που χάθηκαν και μέγιστο ποσό τα 100 ευρώ. Για να διεκδικήσουν αυτή την προσφορά, τα μέλη της Mobibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στην αγορά των μακροπρόθεσμων που αφορά στο νικητή του Μουντιάλ, έως την Πέμπτη 12 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα. Αν η Βραζιλία τελικά κατακτήσει το Μουντιάλ, το δωρεάν στοίχημα που δικαιούνται θα εμφανιστεί στο λογαριασμό τους, εντός των επόμενων 24 ωρών, αφού πρώτα το ζητήσουν μέσω e-mail, από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

 

Το στοίχημα αυτό, έπειτα, θα πρέπει να τοποθετηθεί εντός των επόμενων τριών ημερών, σε ένα μόνο σημείο, απόδοσης 1.01 και άνω και, όπως είναι φυσικό, τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από αυτό θα ανήκουν στον παίχτη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mobibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mobibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία