Μειώνει το ρίσκο των παρολί του Champions League η ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet

H σημερινή επιστροφή των αγώνων του Champions League δε σημαίνει μόνο ότι οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προβλέψεις σε κορυφαίους αγώνες και να διεκδικήσουν κέρδη. Σημαίνει παράλληλα και πως ένα πλήθος από εταιρίες στοιχημάτων έχει ανακοινώσει κάποιες κορυφαίες προσφορές, οι οποίες δίνουν επιπλέον αξία στα στοιχήματά τους.

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από την εταιρία στοιχήματος Mybet. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ενεργοποίησαν μια προσφορά που υπόσχεται παρολί μειωμένου ρίσκου σε όσους επιθυμούν να συνδυάσουν περισσότερες από μία προβλέψεις στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες του Champions League.

 

Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Champions League

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Mybet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο των παρολί που αφορούν στους αγώνες του Champions League, αποζημιώνοντας όσους χάσουν για μία μόνο πρόβλεψη. Οι παίχτες αυτοί (εφόσον έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς) θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Και, χάρη σε αυτό το στοίχημα, θα είναι σε θέση να προσπαθήσουν να ρεφάρουν, χωρίς να ρισκάρουν κι άλλα χρήματα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η πρώτη προϋπόθεση για όσους θέλουν να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες του Champions League είναι να εγγραφούν στην προσφορά έως τις 8 Μαρτίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ. Το παρολί μπορεί να περιέχει στοιχήματα σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από στοιχήματα στους αγώνες του Champions League και να έχει συνολική απόδοση 3.00 και άνω. Εφόσον κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί και χάσει, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούται την αποζημίωση της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Mybet.

Η Mybet συνεχίζει από εκεί που έμεινε χτες μιας και για χτες Δευτέρα ανακοίνωσε ανταμοιβές σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν παρολί.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία