Κέρδη χωρίς ρίσκο στο γερμανικό μπάσκετ από τη Mybet

Αυτές τις ημέρες, διεξάγονται (παράλληλα, αλλά πιο αθόρυβα, σε σχέση με κάθε άλλο σημαντικό γεγονός) τα πλέι-οφ της γερμανικής Bundesliga στο μπάσκετ. Σήμερα, για παράδειγμα, είναι προγραμματισμένος ένας άκρως ενδιαφέρων αγώνας ανάμεσα σε Άλμπα Βερολίνου και Μπάγερν Μονάχου. Και οι αγώνες θα συνεχιστούν, έως την ανάδειξη του πρωταθλητή, προσφέροντας ευκαιρίες στοιχηματισμού σε κάθε παίχτη που ενδιαφέρεται.

Οι ευκαιρίες αυτές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Χωρίς να έχουν κρύψει ποτέ την προτίμησή τους για τις γερμανικές διοργανώσεις, οι υπεύθυνοι της εταιρείας υπόσχονται στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο, στοιχηματίζοντας στα γερμανικά πλέι-οφ του μπάσκετ.

 

Ανταμοιβή για τα στοιχήματα στη BBL

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στους αγώνες της γερμανικής BBL στο μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα στοίχημα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα το κερδίσουν όσοι εγγραφούν στην προσφορά και στοιχηματίσουν στους αγώνες της BBL (τον σημερινό ή τους επόμενους). Και, από τη στιγμή που θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους, θα τους δώσει την ευκαιρία για τις τρεις επόμενες ημέρες να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, μονό ή παρολί, σε έναν ή περισσότερους αγώνες της BBL. Το στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία 100 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Εφόσον καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε αγορά, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση, τέλος, ώστε το στοίχημα να αποφέρει την ανταμοιβή που υπόσχεται η Mybet, είναι να αποτελείται από σωστές προβλέψεις και να κερδίσει.

Η Mybet συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καινούριες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου μιας και ιδρύθηκε μόλις το 2009, επιπλέον ανακοινώνει γενναιόδωρες προσφορές σε πολλά αθλήματα όπως αυτήν για το NBA.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία