Δωρεάν στοιχήματα στο NBA από την Betsafe

Η εταιρία στοιχημάτων Betsafe ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο μπάσκετ και συγκεκριμένα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, το NBA. Οι παίχτες που θα τοποθετούν αρκετά live στοιχήματα στο NBA, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα χρησιμοποιούν το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να διεκδικούν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να κερδίζει ένα δωρεάν στοίχημα κάθε εβδομάδα. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία 5 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας) και θα μπορεί να τοποθετηθεί αποκλειστικά στους αγώνες του NBA.

 

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, βέβαια, τα μέλη της Betsafe θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στο NBA, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάθε παίχτης έχει διορία από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, προκειμένου να τοποθετήσει τα πέντε απαραίτητα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετούνται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, κατά τη διάρκεια των αγώνων του NBA και να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε αποδόσεις τουλάχιστον 1.50. Από εκεί και πέρα, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές κάθε αγώνα. Τέλος, δεν έχει σημασία καν αν θα κερδίσουν ή χάσουν.

 

Εφόσον τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα έως και την Πέμπτη, οι παίχτες θα λάβουν το δωρεάν στοίχημα που δικαιούνται, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Έπειτα, θα έχουν διορία έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Δυστυχώς το δωρεάν αυτό στοίχημα δεν μπορούν να το διδκδικήσουν οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Betsafe δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betsafe και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία