Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός η στοιχηματική εταιρία Novibet

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έρχονται σήμερα αντιμέτωποι στη Euroleague, σε ένα ντέρμπι αιωνίων που καλύπτεται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στην στοιχηματική εταιρία Novibet. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στο μπάσκετ θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα, μα και σε άλλα τόσα αφότου ξεκινήσει η αναμέτρηση. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν live δε θα διεκδικήσουν μόνο τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές.

Οι ανταμοιβές οφείλονται στη νέα προσφορά** της Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** ανταμείβει τα live στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αξία κάθε στοιχήματος στον αγώνα μπάσκετ.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα πρέπει να περιμένουν το τζάμπολ του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα, σε οποιαδήποτε αγορά, αρκεί να το κάνουν μέσω του live στοιχήματος και να επιλέξουν σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, δε συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα στην προσφορά**, αλλά μόνο εκείνα που έχουν την προβλεπόμενη ελάχιστη αξία.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα δικαιούνται μια ανταμοιβή από την εταιρία στοιχημάτων Novibet, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο, του οποίου η αξία θα εξαρτάται από την αξία των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχηματικές της Ελλάδος, μάλιστα, μοιράζει τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο στους νικητές της προσφοράς**: ένα μικρής, ένα μεσαίας και ένα μεγάλης αξίας. Ανάλογα με τα ποσά που θα στοιχηματίσουν στο live του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, λοιπόν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν και την ανάλογη ανταμοιβή.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία