Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα του Γιουβέντους-Ολυμπιακός από τη Novibet

Οι αποψινοί αγώνες του Champions League έχουν μονοπωλήσει, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Και, ανάμεσα σε αυτούς, ένας που ξεχωρίζει στην συνείδηση των περισσότερων Ελλήνων παιχτών του στοιχήματος είναι αυτός ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ολυμπιακό. Φυσικά, ο συγκεκριμένος αγώνας καλύπτεται στοιχηματικά από τις εταιρίες στοιχημάτων, ενώ συμμετέχει και σε αρκετές προσφορές**.

Μια τέτοια προσφορά** είναι εκείνη που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Γιουβέντους-Ολυμπιακός με στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην προσφορά** μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της νόμιμης εταιρείας στοιχηματισμού Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ. Το στοίχημα μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και να είναι μονό ή παρολί. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορά σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της Novibet: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο της προσφοράς**

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet, μάλιστα, μοιράζει τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο, ανάλογα με την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός. Για παράδειγμα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν το στοίχημα μικρότερης αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν το στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα εξασφαλίσουν το στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

Όλα τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο θα εμφανιστούν αυτόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Εκτός από το στοίχημα που χαρίζει στα μέλη της η Novibet να σας ενημερώσουμε πως έχει ανακοινώσει και 0% γκανιότα* για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία