Νέα προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Mybet στο ποδόσφαιρο

Για άλλη μια ημέρα, η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδος, αποφάσισε να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία, όχι μόνο να διεκδικήσουν χρήματα με τις προβλέψεις τους, αλλά και μια ανταμοιβή, συμμετέχοντας στην σημερινή προσφορά της.

Η νέα προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο πολωνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Mybet

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της, η στοιχηματική εταιρεία Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία, ίση με το 50% του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Και, χάρη στο στοίχημα χωρίς ρίσκο, οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, τις επόμενες τρεις ημέρες, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς τη χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να διεκδικήσουν, βέβαια, τη σημερινή ανταμοιβή, τα μέλη της Mybet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, αφού πρώτα εγγραφούν στην προσφορά. Αρχικά, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως απόψε στις 00:59, ενώ έπειτα θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στο πολωνικό πρωτάθλημα, με συνολική αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και απόδοση 2.00 και άνω. Η τοποθέτηση του στοιχήματος θα τους αποφέρει αυτόματα την ανταμοιβή, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να διευθετηθεί. Άλλωστε, το αν θα κερδίσει ή θα χάσει το συγκεκριμένο στοίχημα δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία