Συνεχίζεται η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet για το γερμανικό Κύπελλο

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet ανακοίνωσε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου μια νέα προσφορά, η οποία φρόντιζε να μειώσει το ρίσκο για όσους τοποθετούσαν παρολί στους αγώνες του γερμανικού Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Η συγκεκριμένη προσφορά υποσχόταν να αποζημιώσει με ένα στοίχημα δίχως ρίσκο όσους τοποθετούσαν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της διοργάνωσης και έχαναν.

Η συγκεκριμένη προσφορά, ενώ έληγε χθες σύμφωνα με το πρόγραμμα της Mybet, συνεχίζεται και σήμερα! Με άλλα λόγια, και σήμερα οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν τα παρολί της επιλογής τους στους αγώνες του Κυπ0έλλου DFB και, σε περίπτωση που χάσουν, να διεκδικήσουν μια αποζημίωση που μπορεί να επαναφέρει στα προηγούμενα επίπεδα το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του DFB

Αναλυτικότερα, η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet υπόσχεται να αποζημιώσει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Κυπέλλου DFB και χάσουν. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας του παρολί (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Πρώτα, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και να χάσουν, εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης. Μέσα σε αυτούς εννοείται πως βρίσκονται και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και όπως έχουμε ξαναπεί η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, λοιπόν, οι παίχτες έχουν διορία έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα απόψε, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί συνολικής αξίας τουλάχιστον 30 ευρώ. Το παρολί θα πρέπει να αποτελείται από αγώνες του Κυπέλλου DFB και μπορεί να περιέχει στοιχήματα σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο. Ωστόσο, η συνολική απόδοσή του θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη του 3.00.

Εφόσον, λοιπόν, ένα τέτοιο παρολί χάσει, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε ο παίχτης που το τοποθέτησε θα δικαιούται την ανταμοιβή του: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία