Δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ από τη Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet χαρίζει σε όλα τα μέλη της που έχουν τοποθετήσει έστω ένα στοίχημα στο Μουντιάλ ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, για τη φάση των 16. Το συγκεκριμένο στοίχημα, ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθεί στην κατηγορία των ειδικών που έχει ανακοινώσει η Novibet για τη φάση των 16 του Μουντιάλ, η οποία ζητά από τους παίχτες να προβλέψουν αν θα προκριθούν η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γερμανία και η Γαλλία στην επόμενη φάση.

 

Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στα ειδικά στοιχήματα της Novibet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, για τη φάση των 16 του Μουντιάλ και να διεκδικήσουν μεγαλύτερα ή μικρότερα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία