Νέα προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet στο Μουντομπάσκετ

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, δίνει έναν επιπλέον λόγο στα μέλη της να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ, αφού υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία. Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν παράλληλα με τα κέρδη τους και μια ανταμοιβή, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

Η προσφορά** ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα και μπορεί να αποφέρει στους παίχτες πολύτιμες ανταμοιβές, με τη μορφή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** για το Μουντομπάσκετ

Στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet συμμετέχει μόνον ο αγώνας της Ελλάδας με το Μουντομπάσκετ και μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ και άνω, σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα. Τα στοιχήματα θα πρέπει επιπλέον να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά**.

Τέλος, όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**, χωρίς να ανησυχούν για το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Όπως κι αν διευθετηθούν τα στοιχήματα, θα αποφέρουν την ανταμοιβή που μοιράζει η Novibet στα μέλη της.

Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του θα είναι συγκεκριμένη, αλλά οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα τρία τέτοια στοιχήματα που μοιράζει η Novibet, ανάλογα με την αξία των live στοιχημάτων τους. Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 10-24,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 50-99,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 100 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Η Novibet είναι κοντά στην Εθνική μας ομάδα καθώς πριν δύο ημέρες που αντιμετώπισε την Βραζιλία αντάμειψε ξανά τα όσα μέλη της στοιχημάτισαν live στον αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία