Προσφορά για τους σκόρερ του Μπαρτσελόνα-Βαλένθια από την εταιρία στοιχήματος Mybet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αυτός του Copa del Rey ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Mybet μπορούν να στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα και να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αγορές και σημεία, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Μπορούν, όμως, και να επιλέξουν μια συγκεκριμένη αγορά και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή που υπόσχεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Η εν λόγω αγορά είναι αυτή του παίχτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, η οποία συμμετέχει στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet.

 

Η σημερινή προσφορά της Mybet

Η προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της Mybet αφορά αποκλειστικά στην αγορά του παίχτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του παίχτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Το στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και να αφορά σε σημείο με απόδοση τουλάχιστον 1.70.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή όχι, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, που θα έχει ίση αξία με του στοιχήματος που τοποθέτησαν, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, και να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet συνεχίζει να χαρίζει στοιχήματα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά Κύπελλα, έτσι ύστερα από την χτεσινή της προσφορά στο ιταλικό Κύπελλο σειρά παίρνει σήμερα το ισπανικό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία