Δωρεάν στοιχήματα για το Σαββατοκύριακο από την 888

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων 888 περίμεναν με ανυπομονησία της επιστροφή των αγώνων των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι, αρχής γενομένης από σήμερα, που επιστρέφουν οι αγώνες του Champions League (για αυτούς του Europa League θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή ακόμη), θα μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα σε κορυφαίες αναμετρήσεις και να ζουν στο έπακρο τις συγκινήσεις που προσφέρει το παιχνίδι. Και ο δεύτερος είναι ότι, μαζί με τους αγώνες των Champions League και Europa League επιστρέφει ταυτόχρονα και η προσφορά της 888 που υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα για το Σαββατοκύριακο!

 

Αναλυτικότερα, η 888 επανέφερε την προσφορά της που ανταμείβει όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες του Champions League και του Europa League με δωρεάν στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ, προκειμένου να τα τοποθετήσουν στους αγώνες ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να ξεκινήσουν ήδη από σήμερα να στοιχηματίζουν στους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Θα πρέπει, λοιπόν, να τοποθετήσουν τρία διπλά στοιχήματα, ένα κάθε ημέρα (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη), στους αγώνες του Champions League και του Europa League. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον δύο σκέλη, να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ το καθένα.

 

Άσχετα, μάλιστα, από το αν κερδίσουν ή χάσουν, τα στοιχήματα αυτά θα αποφέρουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (έως τις 20 Φεβρουαρίου) και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η 888 είναι από τις δημοφιλέστερες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και ένας από τους λόγους είναι η εντυπωσιακή ιστοσελίδα που διαθέτει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία