Επιστροφή χαμένων χρημάτων στην Paddy Power

Η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων ποδοσφαίρου της Premier League ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά οι λάτρεις ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν και σήμερα στη διάθεσή τους έναν τελευταίο αγώνα: την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Μπέρνλι. Ο αγώνας είναι διαθέσιμος προς στοιχηματισμό στην Paddy Power και οι παίχτες που θα τον επιλέξουν μπορούν, μάλιστα, να τοποθετήσουν στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο, εκμεταλλευόμενοι τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων, η οποία υπόσχεται έως και το ποσό των 20 ευρώ σε όσους συμμετάσχουν. Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν την επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους πριν τις 22:00, ώρα έναρξης του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να πρόκειται για μονά στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν, όχι το σημείο της ισοπαλίας, αλλά τη νίκη μίας από τις δύο ομάδες.

 

Εφόσον, λοιπόν, έχουν τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, μόνο στην περίπτωση που η ομάδα που επέλεξαν προηγείται ως το 60’, αλλά τελικά χάσει τον αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εισπράξουν τα χαμένα τους χρήματα, έως και το ποσό των 20 ευρώ.

 

Το ποσό της επιστροφής θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να διεκδικήσουν για μια ακόμη φορά κέρδη, αλλά χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Το δωρεάν στοίχημα θα έχει ισχύ εφτά ημερών.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα που προσφέρει η Paddy Power καθώς δεν ανήκει πια στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία