Δωρεάν στοιχήματα στο Champions League από την Intertops

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο, επιστρέφει και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους αγώνες του θα μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε ένα πλήθος αγορών. Οι αγώνες που έρχονται, μάλιστα, είναι αρκετοί, γεγονός που σημαίνει πως κάποιοι παίχτες θα προτιμήσουν να τους συνδυάσουν, σχηματίζοντας παρολί με τα στοιχήματά τους.

 

Όσοι παίχτες τοποθετούν παρολί στους αγώνες του Champions League, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα στην Intertops. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε τη νέα της προσφορά, η οποία υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει αυτή την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, σε επιλεγμένους αγώνες του Champions League, τοποθετώντας παρολί.

 

Αναλυτικότερα, η Intertops καλεί τα μέλη της να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 σε τρεις αγώνες, επιλέγοντας την αγορά του 1Χ2. Οι επιλεγμένοι αγώνες είναι οι εξής: Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης, Σέλτικ – Μάντσεστερ Σίτι και στις 28 Σεπτεμβρίου Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν.

 

Για να δικαιούνται τα δωρεάν στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σχηματίσουν ένα παρολί τριών σημείων, συμπεριλαμβάνοντας τους τρεις παραπάνω αγώνες. Επιπλέον, οι προβλέψεις τους θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα. Τέλος, το παρολί τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 6 ευρώ.

 

Εφόσον τοποθετήσουν το απαραίτητο στοίχημα και ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας ίσης με το 50% της αντίστοιχης αξίας του παρολί τους. Για να λάβουν το δωρεάν στοίχημα, όμως, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Intertops, στο e-mail bet@intertops.eu, αναφέροντας τον ειδικό κωδικό CL3PARLAY και τις λεπτομέρειες του παρολί τους. Με τον τρόπο αυτό, θα εξασφαλίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο σε κάποιον άλλο αγώνα.

 

Δυστυχώς η Intertops δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας αν και βρίσκεται στο χώρο πάρα πολλά χρόνια (ιδρύθηκε το 1984).

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία