Εταιρεία στοιχημάτων Mybet: Ανταμοιβή στα στοιχήματα του Europa League

Η διοργάνωση που βρίσκεται στο κέντρο του σημερινού ενδιαφέροντος είναι το Europa League και οι προκριματικοί αγώνες που δίνουν ομάδες από όλη την Ευρώπη (και ελληνικές μεταξύ άλλων). Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι αγώνες της διοργάνωσης μονοπωλούν το σημερινό πρόγραμμα προσφορών της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, η οποία επιφυλάσσει μια ανταμοιβή για όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, η Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Europa League με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο – αρκεί να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο μέσω των προκριματικών του Europa League

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Πρόκειται για ένα στοίχημα που θα τοποθετήσουν χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους και το οποίο μπορεί να αποφέρει πραγματικά κέρδη. Με άλλα λόγια, οι σημερινοί αγώνες μπορούν να τους αποφέρουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ευκαιρία για ακόμη περισσότερα κέρδη!

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα κερδίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, θα έχει ισχύ τριών ημερών και συγκεκριμένη αξία (ίση με το 20% του ποσού που θα στοιχηματίσουν).

 

Ποιοι δικαιούνται το στοίχημα χωρίς ρίσκο;

Συμμετοχή στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet δικαιούνται όσοι εγγραφούν εγκαίρως σε αυτή και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τις 00:59 απόψε. Οι παίχτες αυτοί θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 50 ευρώ στους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Europa League. Τα στοιχήματα μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Επίσης, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να τοποθετηθούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, δεν έχει καν σημασία αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα ανταμείψουν τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

H Mybet βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και ένας από τους λόγους είναι η υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία