Δωρεάν στοιχήματα στο EURO από τη BetFair

Τις επόμενες ημέρες, η BetFair θα στρέψει το βλέμμα της κυρίως στο EURO 2016, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης αυτό το καλοκαίρι. Ήδη, μάλιστα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος έχει ανακοινώσει άφθονες αποδόσεις για διαφορετικές προβλέψεις στους αγώνες και στη διοργάνωση γενικότερα, αλλά και προσφορές που μπορούν να αποφέρουν επιπλέον κέρδη (χωρίς το παραμικρό ρίσκο) στους παίχτες.

 

Μια τέτοια προσφορά αφορά σε όσους σπεύσουν να τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο στοίχημα στο EURO, προβλέποντας τη νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται μια σειρά από δωρεάν στοιχήματα, τα οποία μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν και να αποφέρουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η BetFair καλεί τους παίχτες της να προβλέψουν την ομάδα που θα κατακτήσει το EURO, τοποθετώντας ένα μακροχρόνιο στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 25 ευρώ. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

 

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ευρώ, για κάθε αγώνα που θα κερδίζει η ομάδα της επιλογής τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κερδίσουν ένα ή περισσότερα δωρεάν στοιχήματα, ανάλογα με τις επιδόσεις της ομάδας που επέλεξαν. Η προσφορά, μάλιστα, θα ισχύει, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα κερδίζει η ομάδα της επιλογής τους – στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα που θα κερδίζουν οι παίχτες, τέλος, θα πιστώνονται στον λογαριασμό τους εντός των επόμενων 12 ωρών από τη λήξη κάθε αγώνα και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου να αποφέρουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Μπορεί η BerFair είναι από τις πιο διάσημες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου αλλά δεν συγκαταλέγεται στις νόμιμες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία