Πυρετός ντέρμπι στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ντέρμπι της χρονιάς, αυτό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο διεξάγεται απόψε στις 22:00 και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες βλέμματα! Το μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι, φυσικά, διαθέσιμο και για στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα της Mybet και οι παίχτες που θα το επιλέξουν θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν μία ειδική προσφορά!

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet δίνει στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο αποψινό ντέρμπι την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Κέρδη χωρίς ρίσκο στο αγγλικό ντέρμπι

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά της Mybet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα τις επόμενες ημέρες και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το ρίσκο ή για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους. Άλλωστε, ακόμη κι αν χάσουν, τα χρήματα που διατηρούν δε θα μειωθούν. Αντίθετα, αν κερδίσουν, θα δουν το υπόλοιπό τους να αυξάνεται.

Αυτό θα το καταφέρουν μέσω ενός μονού στοιχήματος που θα μεταφέρει στον λογαριασμό τους η Mybet. Το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν το απαραίτητο στοίχημα στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό, να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Επιπλέον, δεν έχει σημασία σε ποια στοιχηματική αγορά θα τοποθετηθεί ούτε αν θα τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Σημασία έχει, όμως, να είναι κερδισμένο, προκειμένου να αποφέρει όχι μόνο τα ανάλογα κέρδη, αλλά και την ευκαιρία στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Mybet.

Την προσφορά αυτή στο αγγλικό ντέρμπι μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία