Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για το Μουντιάλ μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ιστοσελίδας της στο Μουντιάλ της Ρωσίας και εκεί οι παίχτες θα βρουν το πρόγραμμα της διοργάνωσης, χιλιάδες στοιχήματα για τους αγώνες των ομίλων της διοργάνωσης, αλλά και κάποιες αποκλειστικές προσφορές, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να τοποθετήσουν και στοιχήματα με μειωμένο ή μηδενικό ρίσκο! Μία από αυτές τις προσφορές υπόσχεται να ανταμείψει όσους την εκμεταλλευτούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πρόβλεψη με το εναρκτήριο λάκτισμα του Μουντιάλ!

Τη νέα προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, στην κατηγορία των μακροχρόνιων στοιχημάτων του Μουντιάλ.

 

Μακροχρόνιες προβλέψεις για στοίχημα χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Interwetten,η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης συνολικής αξίας στην αγορά του νικητή του Μουντιάλ. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 125 ευρώ, προβλέποντας την ομάδα που θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Όπως είναι λογικό, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν ένα στοίχημα σε μια ομάδα ή περισσότερα στις ομάδες που θεωρούν φαβορί. Αλλά η διορία τους θα λήξει στις 10 Ιουνίου

Με αυτόν τον τρόπο και ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του Μουντιάλ!

 

Αρχή με προβλέψεις χωρίς ρίσκο

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα κερδίσουν όσοι καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της νέας προσφοράς της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten θα ενεργοποιηθεί στις 11 Ιουνίου, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο, ώστε η σημαντικότερη διοργάνωση του χρόνου να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς!

Επίσης η Interwetten ανακοίνωσε για το Μουντιάλ ένα ολοκαίνουριο πριμ καλωσορίσματος για όλα τα νέα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία