Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Προσφορά** στο live του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η 23η αγωνιστική της ελληνικής Superleague επιφυλάσσει ένα κορυφαίο ντέρμπι, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει, όχι μόνο πολλά βλέμματα, αλλά και πολλά στοιχήματα. Πολλοί παίχτες, μάλιστα, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και σχετικές προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, που μπορεί να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού ή να υπόσχονται ανταμοιβές στους παίχτες.

Μια τέτοια προσφορά**, που υπόσχεται πλούσιες ανταμοιβές σε όσους στοιχηματίσουν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, βρίσκεται στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Ο αγώνας της Superleague ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 19:30. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Novibet θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως τη σέντρα του αγώνα και έπειτα να συντονιστούν στο live. Εκεί, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό ή παρολί στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, όσο αυτός εξελίσσεται. Το στοίχημά τους, όμως, θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά**. Τέλος, ανεξάρτητα από το αν ένα στοίχημα χάσει ή κερδίσει, ο παίχτης που το τοποθέτησε θα δικαιούται την ανταμοιβή της προσφοράς.

 

Τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η προσφορά**

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο πλαίσιο της προσφοράς** της Novibet θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Η αξία του, μάλιστα, θα εξαρτάται από την αξία του live στοιχήματος που τοποθέτησαν.

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Η Novibet παρακολουθεί στενά όλα τα ελληνικά ντέρμπι και φυσικά ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές** στα μέλη της. Πριν λίγες ημέρες ΑΕΚ και Ολυμπιακός αγωνίστηκαν για το Κύπελλο Ελλάδος και η Novibet ανακοίνωσε δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν live.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία