Κέρδη και στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο ποδόσφαιρο μοιράζει η Mybet

Κάθε παίχτης που τοποθετεί ένα στοίχημα έχει έναν και μόνο σκοπό: να προβλέψει σωστά και να διεκδικήσει τα ανάλογα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, ένα κερδισμένο στοίχημα μπορεί να αποφέρει ακόμη περισσότερα από τα κέρδη που δικαιολογεί η απόδοση του σημείου που έχει επιλέξει ο παίχτης. Μια τέτοια περίπτωση συναντάμε σήμερα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet, η οποία ανταμείβει τα κερδισμένα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικότερα, η Mybet υπόσχεται να ανταμείψει τα σημερινά κερδισμένα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο και με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν θα αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο. Εφόσον τα στοιχήματα αυτά αποτελούνται από σωστές προβλέψεις, θα αποφέρουν αρχικά τα κέρδη που δικαιολογούν οι αποδόσεις. Παράλληλα, όμως, θα αποφέρουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το 50% της αξίας των στοιχημάτων που συμμετείχαν στην προσφορά, έως ένα προκαθορισμένο ποσό. Και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Αφού πρώτα εγγραφούν στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, έως τα μεσάνυχτα της 26ης Αυγούστου. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου, σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω. Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη και να αποφέρουν κέρδη. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν οι παίχτες το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται μέσω της σημερινής προσφοράς της η Mybet.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και προσφέρει εκατοντάδες στοιχήματα καθημερινά σε πολλά αθλήματα δημοφιλή και όχι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία