Ανταμείβει τα σημερινά στοιχήματα ποδοσφαίρου η Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται ανά την Ευρώπη και προσφέρει ένα πλήθος επιλογών σε διαφορετικές διοργανώσεις και στοιχηματικές αγορές. Κάθε μέλος της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει ένα ή περισσότερα σημεία σε αντίστοιχους αγώνες ποδοσφαίρου και να διεκδικήσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, χάρη στην καθιερωμένη προσφορά της Δευτέρας, κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει και μια ανταμοιβή.

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, άλλωστε, υπόσχεται να ανταμείψει όλους όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα με την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, αλλά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, εγγραφούν στη σημερινή προσφορά της Mybet και τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο θα αποκτήσουν μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού. Η ευκαιρία αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος, το οποίο θα έχει αξία ίση με το 1/3 του ποσού που στοιχημάτισαν στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Παράλληλα, το στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet ισχύει μόνο σήμερα (αλλά και κάθε Δευτέρα) και οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Το σύνολο της αξίας των στοιχημάτων τους θα πρέπει να είναι 30 ευρώ, ενώ μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί το σημείο να συνοδεύεται από απόδοση 3.00 και άνω.

Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβουν την ανταμοιβή τους, την οποία θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, ώστε να τοποθετήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Αν και η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας τα παιχνίδια που προσφέρει δεν διατίθονται για τους Έλληνες παίχτες καθώς η ιστοσελίδα περιμένει την έγκριση της Ε.Ε.Ε.Π.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία