Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στον τελικό του Κόπα Άφρικα

Ο σημερινός τελικός του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Σενεγάλη και Αλγερία αναμένεται να συγκεντρώσει εκατομμύρια στοιχήματα, πριν την έναρξή του, αλλά και κατά τη διάρκειά του. Και σε αυτό δε θα συμβάλλουν μόνο οι άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει ο αγώνας, αλλά και οι προσφορές** από τις εταιρίες στοιχημάτων που τον συνοδεύουν στο online στοίχημα.

Μια τέτοια ανακοίνωσε και η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της, κατά τη διάρκεια του τελικού, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για επιλεγμένα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν μετά την έναρξη του αγώνα και να είναι μονά. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα και να αφορούν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές.

Τέλος, δεν έχει καμία σημασία για την προσφορά** της Novibet το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα αποφέρουν στους παίχτες την ανταμοιβή που μοιράζει η προσφορά**.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα στοιχήματα

Τα στοιχήματα που θα πληρούν τις παραπάνω απλές προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια ανταμοιβή. Θα πρόκειται για ένα στοίχημα δίχως ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν το στοίχημα χωρίς ρίσκο και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

Εκτός από το στοίχημα χωρίς ρίσκο η Novibet προσφέρει τον αγώνα του τελικού του Κόπα Άφρικα και με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία