Κέρδη χωρίς ρίσκο στο Eurobasket για τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet

Σήμερα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του το Eurobasket, το οποίο αποτελεί την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της σεζόν για τους λάτρεις του μπάσκετ, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα με τα κέρδη, μάλιστα, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet αφορά αποκλειστικά στους αγώνες των ομίλων του Eurobasket και διαρκεί έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Σκληρό… μαρκάρισμα στο ρίσκο!

Αναλυτικότερα, όσοι εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Χάρη σε αυτό, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, μα ακόμη κι αν χάσουν, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους δεν πρόκειται να επηρεαστεί.

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Eurobasket. Η αξία του είναι προκαθορισμένη και η ισχύς του διαρκεί τρεις ημέρες.

 

Προϋποθέσεις… σκοραρίσματος

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet, μέσα σε αυτούς είναι και οι Έλληνες πάιχτες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και να… σκοράρουν στα κέρδη χωρίς ρίσκο, θα πρέπει να ακολουθήσουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους ομίλους του Eurobasket, έως τις 8 Σεπτεμβρίου. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 100 ευρώ και μπορούν να είναι μονά ή παρολί, pre-game ή live, σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν σημεία με απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να διεκδικήσουν το στοίχημα της προσφοράς.

Και το στοίχημα που θα κερδίσουν, αξίας ίσης με το 10% του συνολικού ποσού στοιχηματισμού, θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία