Επέστρεψε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της 888

Κατά τη διάρκεια του EURO 2016, στις αρχές του καλοκαιριού, η στοιχηματική εταιρία 888 είχε λανσάρει ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι μέσω του app που χρησιμοποιούσαν όσοι στοιχημάτιζαν από το κινητό τους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι καλούσε τους παίχτες να πετύχουν τους στόχους με τη μπάλα και να σκοράρουν, κερδίζοντας δωρεάν στοιχήματα για τους αγώνες της διοργάνωσης.

 

Το παιχνίδι αυτό επέστρεψε, τώρα που τα σημαντικότερα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και οι παίχτες μπορούν ξανά να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν ένα πλήθος δωρεάν στοιχημάτων! Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να παίξει δωρεάν στο συγκεκριμένο παιχνίδι – προκειμένου, όμως, να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής, θα πρέπει να τοποθετήσει κάποια στοιχήματα στην ιστοσελίδα της 888.

 

Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσει τα απαραίτητα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Σαββάτου ή της Κυριακής. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν σε αγώνες ποδοσφαίρου και να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 25 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε αποδόσεις 1.50 και άνω. Με τον τρόπο αυτό, θα κερδίσουν μία ευκαιρία στο παιχνίδι της 888, 48 ώρες αργότερα. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν live ή τοποθετήσουν παρολί θα κερδίσουν τρεις ευκαιρίες.

 

Με τις ευκαιρίες αυτές θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα δωρεάν στοιχήματα, εφόσον τα καταφέρουν στο παιχνίδι. Ανάλογα με το ποσό που είχαν στοιχηματίσει και το μέγεθος του στόχου που θα πετύχουν, οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν δωρεάν στοιχήματα αξίας έως και 20 ευρώ. Και, χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη με τις προβλέψεις τους, στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της επιλογής τους. Και, όπως είναι φυσικό, τα στοιχήματα αυτά θα συνοδεύονται από μηδενικό ρίσκο.

 

Μπορεί η 888 να είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως αλλά δεν ανήκει στις νόμιμες τις χώρας μας μιας και δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία