Κέρδη και ανταμοιβές στα στοιχήματα του Europa League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Tα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet μπορούν σήμερα να τοποθετήσουν πολλά και διαφορετικά στοιχήματα στους αγώνες του Europa League και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Βέβαια, τα κέρδη δεν είναι εξασφαλισμένα σε καμία περίπτωση και εξαρτώνται από τις προβλέψεις των παιχτών. Αυτό που μπορούν να εξασφαλίσουν οι παίχτες, όμως, είτε κερδίσουν είτε χάσουν, είναι μια ανταμοιβή, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Europa League με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της προσφοράς**, μάλιστα, είναι ότι θα ανταμείψει όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς**

Η νέα προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες στους αγώνες του Europa League. Για να την εκμεταλλευτούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν 4 μονά στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε αγορά, ενώ παράλληλα μπορούν να τοποθετηθούν πριν ή μετά την έναρξη κάθε αγώνα. Ωστόσο, το καθένα από αυτά θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ και να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν 4 τέτοια στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν οι προβλέψεις τους.

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η αξία του θα είναι συγκεκριμένη, αλλά η Novibet μοιράζει τρία τέτοια στοιχήματα, ανάλογα με τη συνολική αξία των στοιχημάτων. Για παράδειγμα, όσοι στοιχηματίσουν το κατώτατο ποσό, θα εισπράξουν το στοίχημα με τη μικρότερη αξία. Το στοίχημα, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο και τα χρήματα που ενδεχομένως αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως η Novibet για σήμερα επέλεξε για την προσφορά** της 0% γκανιότας* τον αγώνα Παρτιζάν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλες τις προσφορές** αυτές αλλά και πολλές ακόμη μπορούν να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος, διότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία