Δωρεάν στοιχήματα στο Champions League από την 888

Το Champions League βρίσκεται στη φάση των 16 και κάποιες από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης υπόσχονται άφθονο θέαμα στους θεατές, καθώς και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες και προβλέψουν σωστά σε διαφορετικές πτυχές κάθε αγώνα. Κάποιοι παίχτες, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και χωρίς ρίσκο στους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων 888.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη (8 και 9 Μαρτίου, όταν επιστρέφει το Champions League) και υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε κάθε παίχτη που θα δηλώσει συμμετοχή. Για να κερδίσουν, όμως, το εν λόγω στοίχημα οι παίχτες, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τουλάχιστον δύο στοιχήματα: ένα σε οποιονδήποτε από τους αγώνες του Champions League της Τρίτης και ένα σε οποιονδήποτε από αυτούς της Τετάρτης.

 

Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή μέρος παρολί και να έχουν αξία τουλάχιστον 5 ευρώ. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με αποδόσεις 1.50 και άνω. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα κερδίσουν το δωρεάν στοίχημα της προσφοράς, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Και το στοίχημα αυτό θα έχει αξία 5 ευρώ.

 

Το δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς όσων παιχτών το κέρδισαν, εντός των επόμενων 72 ωρών. Και οι παίχτες θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν εντός των επόμενων εφτά ημερών, τοποθετώντας ένα μονό (όχι παρολί) στοίχημα σε οποιοδήποτε άθλημα ή διοργάνωση. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην αγορά του 1Χ2 (στο ποδόσφαιρο) ή του νικητή αγώνα (σε άλλα αθλήματα) και όχι σε στοιχήματα each way κτλ.. Και όσοι το εξασφαλίσουν και το χρησιμοποιήσουν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η 888 είναι από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλής εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο παρολαυτά δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδας καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία