Ανταμοιβές στα σημερινά παρολί ποδοσφαίρου μοιράζει η εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Η εταιρεία στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε και σήμερα μια συμφέρουσα προσφορά για τα μέλη της – ειδικά για όσους σκοπεύουν να τοποθετήσουν σήμερα παρολί σε αγώνες ποδοσφαίρου. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet ισχύει μόνο για σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τα παρολί εκείνα που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά.

Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί η συνολική απόδοση να φτάνει ή να ξεπερνά το 3.00. Επιπλέον, το παρολί τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 30 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο και ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν οι παίχτες θα εξασφαλίσουν συμμετοχή στην προσφορά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή που θα κερδίσουν οι παίχτες

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας του παρολί (έως ένα συγκεκριμένο όριο) και ισχύ τριών ημερών. Αυτό σημαίνει πως όσοι το εξασφαλίσουν θα μπορούν τις επόμενες τρεις ημέρες να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

H προσφορά αυτή για ανταμοιβή στα παρολί δεν αποτελεί νέο καθώς η Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, την συνηθίζει. Στις αρχές του μήνα είχε ανακοινώσει ξανά ανταμοιβές στα παρολί ποδοσφαίρου χαρίζοντας στα μέλη της στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία