Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Bundesliga από τη Mybet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου της Bundesliga επιστρέφουν σήμερα στο αγωνιστικό πρόγραμμα και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Mybet μπορούν να επικεντρώσουν σε αυτούς και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους είναι πολλές και μπορούν να αποφέρουν κέρδη στους τυχερούς. Παράλληλα, όμως, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους σημερινούς αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος μπορούν να αποφέρουν και μια ανταμοιβή, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της Mybet.

Η συγκεκριμένη προσφορά θα ανταμείψει κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στην Bundesliga, ανεξάρτητα από το αν χάσει ή κερδίσει. Και η ανταμοιβή που θα διεκδικήσουν οι παίχτες μπορεί να τους αποφέρει νέα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στην Bundesliga

Αναλυτικότερα, η Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας,υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν σήμερα στην Bundesliga και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το 1/3 των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στην Bundesliga, έως ένα όριο. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά                                                                                                              

Για να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο της Mybet, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν αρχικά στην προσφορά, έως απόψε στις 00:59. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (έχουν την ίδια ακριβώς διορία) στους αγώνες της Bundesliga. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 30 ευρώ στους αγώνες της Bundesliga. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω, για να συμμετέχουν στην προσφορά.

Τέλος, δεν έχει καμία σημασία το αν θα κερδίσουν ή όχι, αφού μόλις τα τοποθετήσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία