Δωρεάν στοιχήματα στην Premier League από την Paddy Power

Το Σαββατοκύριακο, πολλοί παίχτες θα αφιερώσουν την πλειοψηφία των στοιχημάτων τους στους αγώνες της Premier League, καθώς όχι μόνο υπάρχουν κάποιοι αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες στο πρόγραμμα του αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά έχουν ήδη ανακοινωθεί κάποιες προσφορές από τις εταιρίες στοιχημάτων που μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

Μία τέτοια προσφορά προέρχεται από την  εταιρία στοιχημάτων Paddy Power και υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε δύο επιλεγμένους αγώνες: αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ του Σαββάτου και αυτόν ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον της Κυριακής. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ.

 

Για να κερδίσουν, όμως, το στοίχημα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε έναν από τους δύο αγώνες (ή και στους δύο, αν θέλουν να κερδίσουν δύο), στην αγορά του 1Χ2. Αναλυτικότερα, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέπουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων και όχι ισοπαλία.

 

Αφού τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα. Αν σε εκείνο το σημείο η ομάδα που επέλεξαν βρίσκεται πίσω στο σκορ, θα κερδίσουν το δωρεάν στοίχημα. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με αυτή του στοιχήματος που τοποθέτησαν, έως και 25 ευρώ. Και οι παίχτες θα το δουν να πιστώνεται στον λογαριασμό τους με τη λήξη του πρώτου 45λέπτου και να το χρησιμοποιήσουν σε οποιανδήποτε αγώνα επιθυμούν, κατά τη διάρκεια των επόμενων εφτά ημερών, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία