Μειωμένο ρίσκο στα προκριματικά του Champions League από τη Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet έχει σήμερα στραμμένο το βλέμμα της στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται ανά την Ευρώπη για την προκριματική φάση του Champione League. Όσοι παίχτες στρέψουν το βλέμμα τους προς την ίδια κατεύθυνση, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και, σε κάποιες περιπτώσεις να το κάνουν με μειωμένο ρίσκο. Η Mybet, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους στοιχηματίσουν σήμερα στους προκριματικούς αγώνες του Champions League και χάσουν.

Χάρη στην προσφορά, ακόμη και όσοι στοιχηματίσουν σήμερα και χάσουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, η οποία θα τους επιτρέψει να προσπαθήσουν να ρεφάρουν.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς

Αυτό που υπόσχεται ουσιαστικά η προσφορά είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες των προκριματικών του Champions League και χάσουν. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία 50% της αξίας του χαμένου στοιχήματος (έως ένα προκαθορισμένο όριο) και θα παραμείνει στους λογαριασμούς των δικαιούχων για τρεις ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Champions League θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην προσφορά της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα έως τα μεσάνυχτα, σε έναν από τους επιλεγμένους αγώνες. Το στοίχημά τους μπορεί να τοποθετηθεί πριν την έναρξη ενός αγώνα ή κατά τη διάρκειά του, αλλά θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε αξία 20 ευρώ και άνω. Επιπλέον, μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά θα πρέπει να αφορά σε σημείο με απόδοση 3.00 και άνω.

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και χάσουν, θα δικαιούνται αυτόματα το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία