Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για το Μουντιάλ μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Όσο οι αγώνες του Μουντιάλ συνεχίζονται, οι παίχτες δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα έλλειψης επιλογών στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο. Και, όπως είναι φυσικό, έλλειψη δεν υπάρχει ούτε στον τομέα των προσφορών. Οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν διαφορετικές προσφορές, ανάλογα και με τα στοιχήματα που τοποθετούν στους αγώνες και να διεκδικήσουν μικρότερες ή μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε και σήμερα η στοιχηματική εταιρία Mybet, για τα μέλη της που προτιμούν να τοποθετούν live στοιχήματα στους αγώνες του Μουντιάλ. Οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν τις επόμενες ημέρες να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, τοποθετώντας τα κατάλληλα live στοιχήματα στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Mybet καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην σημερινή προσφορά και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τις 23 Ιουνίου. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα επιλέξουν και θα πρέπει να καλύπτουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που αφορούν στην αξία τους και στις αποδόσεις που τα συνοδεύουν.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Mybet. Μάλιστα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν – και μόνο η τοποθέτησή τους αρκεί για να καλυφθούν οι προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα μπορέσουν να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να χρησιμοποιήσουν δικά τους χρήματα.

Να σας θυμίσουμε πως εκτός του ότι η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να εκμετελλευτούν τις προσφορές της και χτες ανακοίνωσε ανταμοιβή σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν live στους αγώνες του Μουντιάλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία