Κέρδη και ανταμοιβές στο Φέγενορντ-Παναθηναϊκός υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Σήμερα, την σειρά από τον Ολυμπιακό παίρνει ο Παναθηναϊκός για να αγωνιστεί σε μια φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας και αντίπαλος των πράσινων είναι η Φέγενορντ, την οποία αντιμετωπίζει στις 21:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος προς στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από μία νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να μοιράσει ανταμοιβές σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Φέγενορντ και Παναθηναϊκό με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορεί έπειτα να αποφέρει εκ νέου κέρδη σε όσους το χρησιμοποιήσουν σωστά.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό live στοίχημα, μετά την έναρξη του αγώνα, επιλέγοντας οποιαδήποτε από τις αγορές του Φέγενορντ-Παναθηναϊκός. Το εν λόγω στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και άνω, ενώ παράλληλα θα πρέπει να συνοδεύεται και από απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα κατά τη διάρκεια του Φέγενορντ-Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, οι προϋποθέσεις της προσφοράς** θα έχουν καλυφθεί.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα στοιχήματα

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία, ενώ τα κέρδη που θα αποφέρει, στην περίπτωση που κερδίσει, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία