Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Aνταμοιβές για τα σημερινά στοιχήματα στο Ολυμπιακός-Μακάμπι

O σημερινός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κυριαρχεί στις προτιμήσεις των Ελλήνων παιχτών του στοιχήματος και πολύ περισσότερο σε αυτές των μελών της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet, η οποία έχει ανακοινώσει και μια συμφέρουσα προσφορά** για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν να μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της προσφοράς**, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Έτσι, η ανταμοιβή είναι σίγουρη για όσους ακολουθήσουν τις οδηγίες της προσφοράς**.

 

Τα στοιχήματα που θα αποφέρουν ανταμοιβές

Για τη συμμετοχή στη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ενός μονού στοιχήματος στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι. Το στοίχημα αυτό μπορεί να τοποθετηθεί είτε πριν την έναρξη του αγώνα είτε στο live και θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω.

Αυτές είναι οι μόνες προϋποθέσεις για συμμετοχή στην προσφορά**. Όπως προαναφέρθηκε, άλλωστε, δεν έχει καμία σημασία το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημα. 

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, που θα τους επιτρέψει έπειτα να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός. Αν κερδίσει, μάλιστα, θα αποφέρει κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα αναλήψιμα.

Εκτός από την ανταμοιβή αυτή, η Novibet ανακοίνωσε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι και με 0% γκανιότα*. Μην ξεχνάτε πως τις προσφορές** αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία