Δωρεάν στοίχημα 10 ευρώ για τα νέα μέλη της Stan James

Μπορεί το Μουντιάλ να πλησιάζει στο τέλος του, ωστόσο, οι online εταιρίες στοιχημάτων δε χάνουν την ευκαιρία να προσελκύσουν νέα μέλη - ειδικά στις τελικές φάσεις της διοργάνωσης, οι οποίες παρουσιάζουν πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Με αυτή τη λογική, οι προσφορές που αφορούν στα νέα μέλη των ιστοσελίδων του online στοιχήματος όχι μόνο δε σταματούν, αλλά ενισχύονται στο σύνολό τους.

 

Μία από αυτές τις προσφορές βρίσκεται και στην ιστοσελίδα στοιχήματος  Stan James, η οποία υποδέχεται τα νέα μέλη της με ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 10 ευρώ, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Αυτό σημαίνει πως τα νέα μέλη της Stan James έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο, χρησιμοποιώντας το δωρεάν στοίχημα που τους χαρίζουν οι υπεύθυνοι.

 

Προκειμένου, λοιπόν, να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο στοίχημα, οι παίχτες πρέπει πρώτα απ΄ όλα να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στη Stan James. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, μάλιστα, θα πρέπει να συμπληρώσουν τον κωδικό BRAZIL10 στο κατάλληλο πεδίο. Έπειτα, θα πρέπει να προχωρήσουν στην πρώτη κατάθεση στο λογαριασμό τους, καθώς και να τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

 

Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιονδήποτε αγώνα ή γεγονός - οι υπεύθυνοι δεν περιορίζουν τους παίχτες σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί σε ένα σημείο με απόδοση 1.80 ή ψηλότερη, προκειμένου οι παίχτες να δικαιούνται το δωρεάν στοίχημα. Αφού, λοιπόν, τοποθετήσουν το στοίχημα και αυτό διευθετηθεί, οι παίχτες θα δουν στο λογαριασμό τους ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας ίσης με αυτής του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν.

 

Και το δωρεάν στοίχημα μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε διοργάνωση ή γεγονός. Επιπλέον, στη δική του περίπτωση, δεν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί, παρά μόνο ένας: να αξιοποιηθεί εντός των επόμενων 30 ημερών - διαφορετικά θα ακυρωθεί.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, τα νέα μέλη της Stan James, εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις έως την ημερομηνία λήξης του Μουντιάλ, μπορούν να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο σε ένα γεγονός της επιλογής τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stanjames και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stanjames ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία