Κόντρα αιωνίων με… ανταμοιβές στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η ελληνική Basket League βρίσκεται σε εξέλιξη και το πρόγραμμα φέρνει ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές αντίπαλους τους δύο αιώνιους στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν από τώρα σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες της σεζόν. Ωστόσο, όσοι κάνουν υπομονή και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet.

Η Novibet η οποία ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να ανταμείψει τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα τα μέλη της με μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Καθένα από αυτά τα στοιχήματα, μάλιστα, θα έχει αξία ανάλογη των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων θα ανταμείψει όσα μέλη της συμμετάσχουν στην προσφορά** με στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Τα στοιχήματα αυτά θα έχουν διαφορετική αξία, ανάλογα με τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρότερης αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

Τα εν λόγω στοιχήματα, τέλος, θα μεταφερθούν αυτόματα στον λογαριασμό τους και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet συμμετέχουν μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, αρκεί να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, δεν έχει καμία σημασία αν η πρόβλεψή τους επαληθευθεί ή όχι.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία