Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Eυκαιρίες για ανταμοιβές στο live του ΑΕΚ-Μπενφίκα

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχουν σήμερα στη διάθεσή τους να διεκδικήσουν κέρδη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα αγώνων του Champions League. Παράλληλα, όσοι αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπενφίκα θα έχουν και κάποιες ευκαιρίες για να εξασφαλίσουν ανταμοιβές, χάρη στη νέα προσφορά** που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο live του αγώνα. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ-Μπενφίκα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια σειρά από ανταμοιβές.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Την προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι περιμένουν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπενφίκα και συντονιστούν με το live στοίχημα. Εκεί, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (ισχύουν περιορισμοί στο ποσό και στην απόδοση κάθε στοιχήματος), προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους. Από τη στιγμή, μάλιστα, που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, δε θα έχει καμία σημασία το αν θα διευθετηθούν ως κερδισμένα ή χαμένα. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρουν την κατάλληλη ανταμοιβή.

Οι ανταμοιβές που μοιράζει η Novibet μέσω της προσφοράς** της θα έχουν τη μορφή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Οι υπεύθυνοι μοιράζουν τρία διαφορετικά στοιχήματα στους παίχτες, ανάλογα με το ποσό που θα έχουν στοιχηματίσει στο live του αγώνα. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μικρής αξίας θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μεσαίας αξίας με ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μεγάλης αξίας με ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Χάρη στο στοίχημα που θα κερδίσουν οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ από τον λογαριασμό τους.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές** της. Τέλος για σήμερα η Novibet έχει ανακοινώσει τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λυών και Σαχτάρ Ντόνετσκ με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία