Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στην Premier League από τη Mybet

Όπως και κάθε Σαββατοκύριακο, οι επιλογές των παιχτών του στοιχήματος που προτιμούν το ποδόσφαιρο θα αυξηθούν σημαντικά τις επόμενες ημέρες, στις 8 και 9 Απριλίου. Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης επιστρέφουν και ειδικά οι αγώνες της αγγλικής Premier League υπόσχονται θέαμα, συγκινήσεις και κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και τις προβλέψεις. Όσοι, μάλιστα, σπεύσουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους από σήμερα, στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς ρίσκο.

 

Happy Hour στη στοιχηματική εταιρεία Mybet

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν τη σημερινή τους προσφορά, η οποία δεν αφορά σε σημερινούς αγώνες, αλλά σε αυτούς της Premier League που διεξάγονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν από σήμερα, όσο διαρκεί η προσφορά του Happy Hour, θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν τα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

Ουσιαστικά, αυτό που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της Mybet είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα αποφέρει κέρδη, αν αποτελείται από μια σωστή πρόβλεψη, αλλά δε θα κοστίσει χρήματα στους παίχτες, αν αποτελείται από μια λανθασμένη πρόβλεψη.

 

Ποιοι μπορούν να κερδίσουν;

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, τα μέλη της Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, θα πρέπει να εγγραφούν πρώτα, ακολουθώντας το κατάλληλο link, και έπειτα να στοιχηματίσουν στους επερχόμενους αγώνες της Premier League, όσο διαρκεί το Happy Hour.

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να είναι μονά ή παρολί, αλλά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 50 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 ή υψηλότερη. Επιπλέον, στην προσφορά συμμετέχουν μόνον οι αγώνες της Premier League και οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

 

Πού μπορούν να στοιχηματίσουν;

Όσοι λάβουν την ανταμοιβή της προσφοράς θα μπορούν να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματά τους. Το στοίχημα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, εντός των επόμενων τριών ημερών από τη στιγμή που θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους. Στην περίπτωση που χάσει, μάλιστα, δε θα κοστίσει τίποτα στους παίχτες. Αν κερδίσει, όμως, θα τους αποφέρει επιπλέον κέρδη, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για χρήση σε ακόμη περισσότερα στοιχήματα, αλλά όχι για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία