Τσεχία-Ελλάδα: Live στοίχημα με ανταμοιβές προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

H Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές** για το Μουντομπάσκετ και, όπως είναι φυσικό, οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας μονοπωλούν το πλήθος των ευκαιριών που έχουν οι παίχτες, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στη διοργάνωση. Και ο σημερινός αγώνας της Ελλάδας απέναντι στην Τσεχία, άλλωστε, συνοδεύεται από μία συμφέρουσα προσφορά** στο live και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Novibet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στο Τσεχία-Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, παράλληλα με τα κέρδη τους, και μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο live του αγώνα ανάμεσα σε Τσεχία και Ελλάδα. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας και έπειτα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους.

Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, η αξία τους, θα πρέπει να είναι 10 ευρώ και άνω, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά**. Ωστόσο, αυτό που δεν έχει σημασία είναι αν τα στοιχήματα αυτά θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρουν στους παίχτες την ανταμοιβή της προσφοράς**, αρκεί να έχουν καλυφθεί οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αγώνα θα ανταμειφθούν αυτόματα με ένα στοίχημα δίχως ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση προβλέψεων χωρίς ρίσκο, ενώ η αξία του, αν και συγκεκριμένη, θα εξαρτάται από την αξία των live στοιχημάτων που έχουν τοποθετήσει οι παίχτες.

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 20-49,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 50-99,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 100 ευρώ και άνω θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο αγώνας Τσεχία-Ελλάδα προσφέρεται και με 0% γκανιότα* από την Novibet για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία