Ανταμοιβές στα αμερικανικά αθλήματα από την εταιρία στοιχημάτων Mybet

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και σε μια σειρά από αμερικανικά αθλήματα που βρίσκονται στην κορύφωσή τους. Ανακοίνωσε, μάλιστα, και μια νέα προσφορά που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίζουν στο MLS, στο MLB, στο NHL ή στο NBA. Οι παίχτες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και να συμμετάσχουν σε μια νέα προσφορά που θα τους αποφέρει και μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη αν κερδίσει, αλλά δε θα τους στοιχίσει τίποτα αν χάσει.

Συγκεκριμένα, η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Mybet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων, σε ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, χόκεϊ επί πάγου και μπάσκετ, και να διεκδικήσουν ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει.

 

Ποιοι δικαιούνται τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο;

Τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο θα μπορούν να διεκδικήσουν όσοι εγγραφούν αρχικά στην προσφορά και έπειτα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ανταμοιβή της προσφοράς.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για κέρδη χωρίς ρίσκο

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά και καλύψει τους όρους και τις προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσει την κατάλληλη ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα ισχύει για τρεις ημέρες από την έκδοσή του. Και όσοι το χρησιμοποιήσουν θα αποκτήσουν την ευκαιρία να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Και πέρσι τέτοιο καιρό η Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, είχε ανακοινώσει δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν στα αμερικάνικα αθλήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία