Δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ καθημερινά στην Titanbet

Οι επιλογές που έχουν τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Titanbet, όσον αφορά στον τρόπο που θα διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, είναι εκατοντάδες. Η ιστοσελίδα, άλλωστε, καλύπτει πολλά και διαφορετικά αθλήματα, από τα περισσότερο έως τα λιγότερο δημοφιλή, ενώ στην πλατφόρμα της μπορεί να βρεθεί κάθε σημαντική και δημοφιλής διοργάνωση και στοιχηματική αγορά. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, τα μέλη της είναι σε θέση να διεκδικήσουν και κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Οι περιπτώσεις αυτές θα αυξηθούν σημαντικά στο εξής, χάρη στη νέα προσφορά της Titanbet. Πρόκειται για δωρεάν στοιχήματα που χαρίζει η εταιρεία καθημερινά στα μέλη της και τα οποία μπορούν να αποφέρουν πραγματικά κέρδη χωρίς ρίσκο. Κάθε ημέρα, λοιπόν, τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να κερδίζουν κι ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 5 ευρώ.

 

Για να κερδίζουν τέτοια δωρεάν στοιχήματα, θα πρέπει πρώτα να συνδέονται με τους λογαριασμούς τους και να συμπληρώνουν τον κωδικό “boost” στο κατάλληλο πεδίο. Έπειτα, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν το πρώτο στοίχημα της ημέρας – αυτό που θα τους αποφέρει το δωρεάν στοίχημα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 1 ευρώ (και μέγιστη 50 ευρώ) και να τοποθετηθεί σε σημείο με απόδοση 1.80 και άνω. Και, είτε κερδίσει είτε χάσει, θα εξασφαλίσει το δωρεάν στοίχημα που δικαιούται ο παίχτης.

 

Το δωρεάν στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 10% αυτού του πρώτου στοιχήματος, έως και το ποσό των 5 ευρώ. Και οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικούν ένα τέτοιο κάθε ημέρα, αρκεί να τοποθετούν τα στοιχήματά τους σε γεγονότα της ημέρας εκείνης. Χάρη σε αυτό, λοιπόν, θα μπορούν να διεκδικούν κέρδη χωρίς ρίσκο, σε οποιοδήποτε άθλημα επιθυμούν (μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι ιπποδρομίες), σε κάθε διοργάνωση και στοιχηματική αγορά που καλύπτει η Titanbet.

Η Titanbet είναι από τις νέες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με μεγάλη ποικιλία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία