Προσφορά “Ευτυχώς είναι Δευτέρα” στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet δίνει νέο νόημα στη Δευτέρα, καθώς ανακοινώνει σε εβδομαδιαία βάση μια προσφορά που υπόσχεται στοιχήματα χωρίς ρίσκο στους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν. Πρόκειται για την προσφορά “Ευτυχώς είναι Δευτέρα”, η οποία μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο σε όσους παίχτες τοποθετήσουν σήμερα τα απαραίτητα στοιχήματα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, οι παίχτες είναι να εγγραφούν στην προσφορά και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στην εταιρεία στοιχήματος Mybet

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχήματος Mybet χαρίζει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αφού εκμεταλλευτούν πρώτα την προσφορά. Το στοίχημα αυτό θα μεταφερθεί στον λογαριασμό τους και θα παραμείνει ενεργό για τις επόμενες τρεις ημέρες. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο, τοποθετώντας το σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, σε σημεία με απόδοση 1.00 και άνω.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Mybet θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν σε αυτή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν μονά ή παρολί στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, συνολικής αξίας 30 ευρώ και σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω. Από εκεί και πέρα, τα στοιχήματά τους μπορούν να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές που καλύπτει η στοιχηματική ιστοσελίδα.

Εφόσον τοποθετήσουν αυτά τα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα από τον λογαριασμό τους, αξίας ίσης με το 1/3 των στοιχημάτων που τοποθέτησαν στο πλαίσιο της προσφοράς.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την προσφορά αυτή ως Manic Monday.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία