Ανταμοιβές κάθε Δευτέρα στο ποδόσφαιρο από τη Mybet

Σίγουρα η Δευτέρα δεν αποτελεί και την αγαπημένη ημέρα όσων στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, οι αγωνιστικές των περισσότερων εθνικών πρωταθλημάτων έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι διεθνείς διοργανώσεις συνήθως αρχίζουν αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Έτσι, οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες του στοιχήματος, μαζί με τις ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, είναι αρκετά μειωμένες.

Η στοιχηματική εταιρία Mybet, όμως, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που υπόσχεται να προσδίδει περισσότερο ενδιαφέρον σε κάθε Δευτέρα! Πρόκειται μια μια ανταμοιβή που θα μπορούν να κερδίζουν όσοι στοιχηματίζουν σε αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται τη Δευτέρα.

 

Ευτυχώς είναι Δευτέρα!

Η προσφορά της Mybet ισχύει αποκλειστικά κάθε Δευτέρα και υπόσχεται να ανταμείβει τα μέλη της με ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 10 ευρώ. Χάρη σε αυτό το στοίχημα, οι παίχτες θα μπορούν έπειτα να στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα των επόμενων ημερών και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Και το μόνο που έχουν να κάνουν για να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα είναι να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα σε αγώνες ποδοσφαίρου της Δευτέρας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά της Mybet, λοιπόν, η οποία ισχύει στο εξής κάθε Δευτέρα, συμμετέχουν μόνο τα στοιχήματα που θα τοποθετούνται στο ποδόσφαιρο τη συγκεκριμένη ημέρα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετούνται πριν την έναρξη ενός αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Ωστόσο, τα συνολικά στοιχήματα της Δευτέρας θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 30 ευρώ και να έχουν τοποθετηθεί σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω.

Τέλος, δεν έχει καμία σημασία αν τα στοιχήματα αυτά θα κερδίσουν ή όχι, ενώ είναι απαραίτητο οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν πρώτα συμμετοχή στην προσφορά της Mybet, αφού συνδεθούν στον λογαριασμό τους.

 

Όροι χρήσης του δωρεάν στοιχήματος

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο, σε οποιονδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου. Το στοίχημα αυτό θα έχει ισχύ πέντε ημερών και δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση επιπλέον δωρεάν στοιχημάτων, μέσω της προσφοράς. Τέλος, οι παίχτες που θα το τοποθετήσουν και θα κερδίσουν, θα λάβουν επιστροφή μόνο των καθαρών κερδών και όχι και της αξίας του στοιχήματος.

Η Mybet ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία