Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο Champions League η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει αφιερώσει σήμερα το πρόγραμμά της στους αγώνες του Champions League, τους οποίους καλύπτει στοιχηματικά, όχι μόνο μέχρι να ξεκινήσουν, αλλά και κατά τη διάρκειά τους. Οι παίχτες που θα στοιχηματίζουν live σε έναν από τους σημερινούς αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και κάποιες ανταμοιβές.

Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα σε έναν από τους σημερινούς αγώνες του Champions League: αυτόν ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο μέσω της νέας προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Εφόσον καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, οι παίχτες θα κερδίσουν ένα από τα τρία στοιχήματα, ανάλογα με το ποσό που θα στοιχηματίσουν στο live του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ στο πλαίσιο της προσφοράς** θα δικαιούνται ένα στοίχημα μικρότερης αξίας. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα δικαιούνται ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές της σημερινής προσφοράς** της Novibet δεν έχουν παρά να συντονιστούν στο live του σημερινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα αξίας 10 ευρώ και άνω, σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα, αλλά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, μπορεί να είναι μονό ή παρολί, ενώ δεν έχει σημασία το αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Σε κάθε περίπτωση, θα ανταμείψει τον παίχτη με τον ανάλογο στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Να σας θυμίσουμε πως εκτός του ότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος για σήμερα έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Λίβερπουλ για το Champions League.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία