Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Ανταμοιβές στο live του Βοσνία-Ελλάδα

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet επικεντρώνεται και σήμερα στους προκριματικούς αγώνες ποδοσφαίρου του EURO και ανάμεσα στις σημερινές αναμετρήσεις ξεχωρίζει αυτής της Βοσνίας με την Ελλάδα, για δύο λόγους: ο πρώτος είναι το ελληνικό ενδιαφέρον που έχει ο αγώνας, ενώ ο δεύτερος είναι μια προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το Βοσνία-Ελλάδα, άλλωστε, καλύπτεται και στο live στοίχημα και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω της προσφοράς** της Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια γενναιόδωρη ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, που θα μπορέσει να διεκδικήσει επιπλέον κέρδη, χωρίς να απαιτείται χρήση των χρημάτων που διατηρούν οι παίχτες στους λογαριασμούς τους.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς** της Novibet

Τη νέα προσφορά** της Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι παίχτες τοποθετήσουν live στοιχήματα, μετά την έναρξη του αγώνα. Τα live στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν στο Βοσνία-Ελλάδα και να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.50, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά**. Εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει σημασία αν θα είναι μονά ή παρολί ή το ποια αγορά θα αφορούν. Καμία σημασία, μάλιστα, δε θα έχει ούτε το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, αφού θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή σε κάθε περίπτωση!

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του Βοσνία-Ελλάδα και καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα εξασφαλίσουν μια γενναιόδωρη ανταμοιβή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Και όσοι εξασφαλίσουν το συγκεκριμένο στοίχημα θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Γαι σήμερα η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ενεργοποιήσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* στον αγώνα Νορβηγία-Σουηδία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία