Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Ένας από τους κορυφαίους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου είναι εκείνος της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, ο οποίος ξεχωρίζει στις εταιρίες στοιχημάτων και μπορεί να αποφέρει κέρδη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σε όσους είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τα χρήματά τους και να πραγματοποιήσουν προβλέψεις. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν live στον αγώνα μέσω της Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

Η σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Με άλλα λόγια, καλύπτοντας απλά κάποιες απλές προϋποθέσεις, οι παίχτες θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Τα live στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν την ανταμοιβή

Η προσφορά** της Novibet ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα μετά την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Από την άλλη, δεν έχει σημασία το ποια αγορά θα επιλέξουν οι παίχτες, αλλά ούτε καν το πώς θα διευθετηθεί. Και τα χαμένα και τα κερδισμένα στοιχήματα που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δικαιούνται την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εισπράξουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο. Όσοι χρησιμοποιήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο και κερδίσουν, μάλιστα, θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Εκτός από την ανταμοιβή στα live στοιχήματα του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Novibet τον προσφέρει και με 0% γκανιότα* στα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία