Ανταμοιβές στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μετά την έναρξη του αγώνα. Και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, οι παίχτες θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την έναρξη του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μετά τη σέντρα. Τα στοιχήματα που καλούνται να τοποθετήσουν είναι μονά και μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Θα πρέπει, όμως, να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω και να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα έχουν καλύψει στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή. Άλλωστε, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα – είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα δικαιούνται την ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από αυτό, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία