Με στοιχήματα χωρίς ρίσκο ξεκινά η εβδομάδα στη Mybet

Η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Mybet δίνει κάθε εβδομάδα στα μέλη της την ευκαιρία για μια ιδανική αρχή, χάρη στην προσφορά της που υπόσχεται στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσους την εκμεταλλευτούν. Ακόμη και όσοι δυσκολεύονται να συμπαθήσουν τη Δευτέρα, δε μπορούν παρά να παραδεχθούν πως η συγκεκριμένη προσφορά μπορεί να την κάνει καλύτερη. Άλλωστε, χάρη σε αυτή, μπορούν να κερδίσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν έπειτα, ώστε να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να φοβούνται για την τύχη του υπόλοιπου του λογαριασμού τους.

 

Ευτυχώς είναι Δευτέρα στη Mybet

Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα το δικαιούνται όσοι καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Και, εφόσον το εξασφαλίσουν, θα μπορούν να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα τις επόμενες τρεις ημέρες, χωρίς ρίσκο. Τι σημαίνει αυτό; Αν κερδίσουν, τα χρήματα που δικαιούνται θα μεταφερθούν κανονικά στον λογαριασμό τους (μείον την αξία του στοιχήματος). Ακόμη κι αν χάσουν, όμως, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους δεν πρόκειται να μειωθεί.Μέσα σε αυτούς τους παίχτες εντάσσονται και οι Έλληνες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά και να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν σε αυτή. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: μονά ή παρολί, αξίας τουλάχιστον 30 ευρώ στο ποδόσφαιρο. Μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξουν σημεία με απόδοση 3.00 και άνω.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει αξία ίση με το 1/3 των στοιχημάτων που τοποθέτησαν (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και ισχύ τριών ημερών.

Αν και η Δευτέρα δεν είναι η αγαπημένη ημέρα των παιχτών του στοιχήματος η Mybet κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να το ανατρέψει αυτό καθώς και την προηγούμενη Δευτέρα ανακοίνωσε την προσφορά αυτή και θα συνεχίσει να την ανακοινώνει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία