Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στην Premier League Λευκορωσίας

Οι αγώνες της Premier League Λευκορωσίας επιστρέφουν στις 17 Απριλίου και οι στοιχηματικές εταιρίες θα προσφέρουν πολλές επιλογές στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών σε ένα από τα ελάχιστα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που δεν έχουν διακοπεί ανά τον κόσμο. Χάρη σε μια νέα προσφορά, μάλιστα, τα μέλη της Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αφού αν το παρολί τους χάσει υπό προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, επειδή ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει θα λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους αγώνες της Premier League Λευκορωσίας θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Κάθε στοίχημα του παρολί θα πρέπει να αφορά στο pre-game, αλλά και σε μία συγκεκριμένη αγορά: αυτή του 1Χ2. Οι αποδόσεις που θα συνοδεύουν τα στοιχήματα, τέλος, αλλά και η αξία του παρολί, δεν έχουν σημασία για την προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, πάντως, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet το ID του δελτίου τους. Και, αν χάσουν εξαιτίας ενός αγώνα που έληξε με λευκή ισοπαλία, θα δικαιούνται την αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα εισπράξουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του θα είναι ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία