Ευκαιρίες για ανταμοιβές στο ποδόσφαιρο προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Mybet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν αρκετές ευκαιρίες αυτές τις ημέρες, αφού συνεχίζεται η διεξαγωγή των αγώνων της προκριματικής φάσης του Champions League και του Europa League. Παράλληλα, τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Mybet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, μα και ανταμοιβές με τα στοιχήματά τους, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Πρόκειται για μια προσφορά που θα ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν αρκετά live στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών. Ανεξάρτητα από το ποιους αγώνες και ποια διοργάνωση θα επιλέξουν, οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο ποδόσφαιρο

Η συγκεκριμένη προσφορά της Mybet ισχύει έως τις 8 Αυγούστου, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εγγραφεί σε αυτή έως και μία ημέρα πριν. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα, καλύπτοντας δύο βασικές προϋποθέσεις: το κατώτατο ποσό στοιχηματισμού και τις κατώτατες αποδόσεις.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και συμπληρώσουν το κατώτατο ποσό, δε θα έχει καμία σημασία αν οι προβλέψεις τους θα είναι σωστές ή λάθος. Σε κάθε περίπτωση, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Κέρδη χωρίς ρίσκο μέσω της ανταμοιβής της προσφοράς

Μόλις οι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία (ίση με το 20% του συνολικού ποσού στοιχηματισμού) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει η εταιρία στοιχημάτων Mybet. Χάρη σε αυτό, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ από τον λογαριασμό τους.

Τέλος να σας θυμίσουμε πως δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία